2023-10-05: Avancerad filtrering

Appen Version: 3.7.0

• Avancerat filter för djurlistor.
  • Taggar i Kalv – och KlövKoll.
  • Bläddra mellan djur på Djursidan.
  • Starta Åtgärdsplan via Multi Select.
  • Lägga till bilder på pågående problem.
  • Visa utförda behandlingar på djursidan.
  • Visar kommentarer från klövvårdare i tidslinjen.
  • Hoppa till nästa dag med uppgifter när inga uppgifter är tillgängliga för den valda dagen i Att Göra Listan.
  • Mjölkprovs-appen stängs ner och ersätts av Agricam appen

Avancerade filter för djurlistor

Smarta filter i appen som gör att de kommer bli lättare att filtrera ut till exempel alla kalvar i ett vist åldersspann som har ett vist problem.

För kalvar kommer det gå att filtrera på:

• Kön
  • Ålder
  • Taggar
  • Symptom
  • Behandlingar

För klövar kommer det gå att filtrera på:

• Taggar
  • Symptom
  • Behandlingar

Taggar i Kalv och KlövKoll

Det kommer gå att sätta taggar från

• Djursidan
  • Vid Multiselect
  • När ett problem rapporteras
  • När en ny kalv registreras

Användare kommer själva kunna definiera vilka taggar de vill kunna använda och se i appen.

För KalvKoll kommer det som tidigare kallades status konverteras till taggar.

Bläddra mellan djur från djursidan.

Det blir möjligt att bläddra mellan djur, genom swipe, från djursidan. I exemplet nedan går det att bläddra mellan djuren till djuren 254 eller 6699.