2023-12-05: Förenklad filtrering och taggning

Appen Version: 4.0.0

• Filter och Sök blir “sticky” på sidan för alla kalvar.
    • Möjlighet att lägga till taggar i problemrapporteringsflödet för KalvKoll.
    • Tidsgräns för återanvändning av ko-nummer införs.
    • Uppgifter avbryts automatiskt när överliggande behandlingsplan avbryts.

Filter och sök blir “sticky” på sidan för alla kalvar.

Sökrutan och knappen för filter stannar kvar och är synlig överst på sidan när en användare scrollar sig nedåt i listan.

image-png-Dec-05-2023-08-30-04-3820-AM

Möjligt att lägga till taggar i problemrapporteringsflödet för KalvKoll.

Möjlighet att lägga till eller ändra taggar i samband med att ett problem rapporteras i KalvKoll.