2024-02-15: Rapportera Gårdsuppgifter

Appen Version: 4.2.0

• För er som har tillgång till GårdsKoll
    • Ny flik "Gården" på Att göra sidan
    • Ny multi-action FAB och skapar ett flöde för att lägg till Gårdsuppgifter.
    • Svep-funktion för Klar, Ångra och Ta bort Gårdsuppgifter
    • Svep alla gårdsuppgifter till Klar genom “mass-svepning".
    • Skapa och redigera gårdsuppgifter med deluppgifter.
    • Popup-fönstret som visar deluppgifter på gårdsfliken.
  • Visar bara flik om det finns aktiva symptom och/eller åtgärder tillgängliga i det området.

Ny flik "Gården"  på Att göra sidan

Ny sida som visa alla aktuella och utförda gårdsuppgifter. Uppgifter rapporteras som klara genom att svepa dem till höger.

image-png-Feb-15-2024-04-36-24-5331-PM

Ny multi-action FAB och skapar ett flöde för att lägg till Gårdsuppgifter.

Ny FAB som gör det möjligt att starta ett flöde för att starta en ny gårdsuppgift.

image-png-Feb-15-2024-04-44-44-9228-PM