2024-03-19: Tidsätt gårdsuppgifter

Appen Version: 4.4.0

• Ange datum för gårdsuppgift.
  • Kalendervy på att göra sidan för gårdsuppgifter för att kunna navigera mellan dagar.
  • Kategorier för gårdsuppgifter på att göra sidan, Idag, Försenade, När det passar, Utförda.
  • Att göra-fliken uppdaterad till att räkna aktiva uppgifter och inte antalet djur.
  • Logiken för taggning av riskkalv uppdaterad.
  • Mass-svep av uppgifter mindre responsiv.
  • Diverse mindre buggfixar.

Ange datum för gårdsuppgift.

Funktion för att ange tid när en uppgift skall utföras.

• Tiden anges i samband med att uppgiften skapas.
  • Snabbval för att välja idag eller imorgon.
  • Kalender för att välja en eller flera datum för uppgiften.

image-png-Mar-19-2024-02-37-24-9423-PM

Kalendervy på att göra sidan

Gör det möjligt att välja dag och se vilka uppgifter som är planerade för den dagen.

image-png-Mar-19-2024-02-42-14-9950-PM

Kategorier för gårdsuppgifter på att göra sidan

Kategorier för att samla och visa uppgifter på att göra sidan.

• Uppgifter som skall göras idag
  • Försenade uppgifter
  • Uppgifter som inte har någon tid angiven, "När det passar"
  • Utförda uppgifter.