2024-04-17: Hantera platser vuxna djur och redigera gårdsuppgifter.

Appen Version: 4.5.0

• Platshantering för vuxna djur
  • Redigera gårdsuppgifter
  • Problem med att kort "hoppar omkring"

Platshantering för vuxna djur

Redan tidigare har det varit möjligt att hantera platser för kalvar. Nu blir det möjligt att göra det även för vuxna djur.

• Samma funktionalitet som finns för kalvar
    • Flytta enskilda djur eller grupper av djur
    • Visa djurets plats på Djursidan, Tillsynssidan och Att göra sidan
    • Anpassa filter för att hantera platser som har både kalvar och vuxna djur
    • Anpassa Multi select funktionen så att den kan hantera platser som har både kalvar och vuxna djur.

image-png-Apr-17-2024-06-42-53-5412-AM

Inställningar för platshantering görs i Portalen, läs mer om det här

Redigera gårdsuppgifter

Möjlighet att redigera aktiva gårdsuppgifter införs. Det innebär att det till exempel går att ändra eller lägga till ett datum för en uppgift, lägga till ytterligare en deluppgift eller ändra på text.

image-png-Apr-17-2024-06-53-37-2800-AM

Problem med att kort "hoppar omkring"

Det har funnits ett problem på att göra sidan som leder till att det upplevs som att sidan hoppar omkring när en uppgift bockas av. Detta problem är nu löst och sidan stannar kvar på samma stället efter att en uppgift har bockats av.