2024-06-24 Se totalt antal djur på platser och beten

Appen Version: 4.7.0

• Ignorera gårdsuppgifter
  • Skapa flera gårdsuppgifter i följd
  • Se totalt antal djur på platser som delas av kalvar och vuxna
  • Sök på djur samtidigt som du väljer djur i djurlistan
  • Återanvänd ett djurnummer
  • Symtom stängs om djuret rapporteras som dött
  • Allmänna förbättringar

Ignorera gårdsuppgifter

Nu kan du enkelt ignorera en hel gårdsuppgift eller bara delar av den, om det är något som inte behöver göras. Klicka på de tre punkterna bredvid en uppgift och välj alternativet "Ska inte göras".

Skapa flera gårdsuppgifter i följd

För att effektivt skapa flera uppgifter i följd kan du enkelt klicka på knappen "Skriv en till". Det sparar den nyligen skapade uppgiften och låter dig omedelbart skapa en ny uppgift.

Se totalt antal djur på platser och beten som delas av kalvar och vuxna

Nu ser du alltid det totala antalet djur på platserna och betena, oavsett om de delas av både vuxna och kalvar eller inte.

Sök på djur samtidigt som du väljer djur i djurlistan

Fram tills nu har det inte varit möjligt att söka på djur i djurlistan om man redan börjat multiselektera ett antal djur. Nu kan du både välja djur i listan och söka samtidigt.

Återanvänd ett djurnummer

Har ett djur tagits bort från besättningen med valet "Annan anledning" kan man nu återanvända djurnumret. Detta ska användas om man t.ex. råkat skapa ett djur av misstag och vill ta bort det.

Symtom stängs om djuret rapporteras som dött

Buggfix: Nu stängs aktiva symtom på ett mer korrekt sätt om ett djur rapporteras som dött. Detta gör att statistiken och djurhistoriken blir mer rättvisande.

Allmänna förbättringar

• Förbättrad tidszonshantering
  • Gårdsuppgifter laddas nu snabbare
  • Förberedelser inför automatiskt återkommande gårdsuppgifter