Hur fungerar Kalvkoll?

För att komma igång med Kalvkoll gör följande.

• Gå till Appstore eller Google play och ladda ner appen Agricam app.
  • Starta appen och logga in med ditt användarnamn och lösen som du fått från Agricam.

Grunddata

Innan man börjar  använda Kalvkoll i det dagliga arbete behöver grunddata läggas upp, detta gör man i Portalen. Klicka på Gårdsinställningar i menyn för att lägga upp platser, aktiverar och inaktivera problem och symtom samt skapa åtgärdsplaner och behandlingar.

Det är samma användarnamn och lösen i Portalen som i Kalvkoll.

Gårdsinstallningar

Inställningar platser

Inställningar symtom och problem

Inställningar åtgärdsplaner

Registrera symtom/problem

Starta åtgärd/behandling